Wat je graag wil weten

FAQ

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Uptmz en de daarbij horende antwoorden.

Waarom zou ik klant worden?
We zijn sinds 2004 actief in online marketing. Dagelijks werken we met zo’n 180 mensen samen met opdrachtgevers die miljoenen euro’s uitgeven aan online marketing. Alle kennis, systemen en algoritmes die we over de jaren hebben opgebouwd brengen we nu samen in Uptmz. Dit systeem werkt net zo hard voor 1 euro als het doet voor 10.000 euro en stelt het MKB daarmee in staat om concurrerend te zijn op het allerhoogste niveau.
Wat als ik nu al genoeg klanten heb?
Als er in de toekomst een moment kan komen waarin groei afneemt, is het slim om de algoritmes al over een langere periode (met een lager budget, want geen haast) aan te hebben gehad. Je kunt bij ruimte in de orderportefeuille dan makkelijk het budget verhogen en de kennis die het systeem heeft opgedaan in de periode ervoor direct toepassen. Zo haal je maximaal nieuwe bezoekers en klanten binnen als de nood hoog is. Wij raden dan ook aan om altijd met een minimaal dagbudget de tool aan te zetten. Dit kan al vanaf een euro per dag.
Hoeveel kost de tool?
De tool rekent een fee van 40% van het advertentiebudget tot 1.000,- per maand. Voor het bedrag wat hierboven komt rekent de tool een fee van 10%. Dit is in alle gevallen flink goedkoper vergeleken met het inschakelen van een bureau. Een voorbeeld: bij € 300,- maandelijks Google Ads budget en met een uur per week van een consultant kost beheer 4,3 * € 110,- = € 473 ,- per maand. De tool kost in deze situatie € 120,- Zelfs als de consultant het managen van grotere budgetten binnen dat uurtje per week aanbiedt, komt hij nooit onder de fee van Uptmz.
Hoeveel tijd kost het me?
We zorgen dat na het aanmaken van een account alles vanzelf gaat. Onze algoritmes kunnen alles voor je beslissen, maar - als je zin en tijd hebt - het is ook mogelijk om in te loggen en zelf nog invloed uit te oefenen, bijvoorbeeld op zoekwoorden waar de algoritmes op adverteren.
Hoe zit het met adblockers?
Bedrijven en consumenten die adblockers geïnstalleerd hebben, daar betaal je niet voor. Je betaalt alleen voor bedrijven en consumenten die zoeken en klikken. Vergelijk het met een "nee nee"-sticker op de brievenbus. Hiermee sluiten mensen zichzelf uit, waarmee adverteren richting de niet-uitsluiters effectiever wordt.
Moeten we een Google bedrijven account aanmaken?
Nee, dit is niet nodig.
Contact Sales
v.stoit@uptmz.com - +31 (0)6 137 448 42

Iets voor jouw bedrijf?
Neem contact op met Vincent Stoit.

Contact Sales
k.vankessel@uptmz.com - +31 (0)6 137 661 94

Iets voor jouw bedrijf?
Neem contact op met Kaya van Kessel.