Veelgestelde vragen

Zijn er nog onduidelijkheden? We hebben hier de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Waarom zou ik klant worden bij jullie?
Het MKB is een belangrijk onderdeel van onze economie. Wij willen met ons platform zorgen dat het MKB deze positie blijft behouden en net zo veel marketing power krijgt als de grote beursgenoteerde bedrijven. Dit doen we niet zomaar: Ons moederbedrijf is sinds 2004 actief in de online marketing. Hier werken zo’n 180 mensen dag in, dag uit, op klanten die miljoenen euro’s uitgeven aan online marketing. Alle kennis, systemen en algoritmes die wij over de jaren hebben opgebouwd brengen we nu samen in Uptmz. Dit systeem werkt net zo hard voor 1 euro als 10.000 euro per dag en stelt het MKB in staat om mee te doen op het allerhoogste niveau.
Wat als ik nu al genoeg klanten heb?
Als er in de toekomst een moment kan komen waarin groei afneemt is het slim om de algoritmes al over een langere periode aan te hebben gehad. Je kunt dan makkelijk het budget verhogen en de kennis die het systeem heeft opgedaan in de periode ervoor direct toepassen. Zo haal je maximaal nieuwe bezoekers binnen als de druk hoog is. Wij raden dan ook aan om altijd met een minimaal dagbudget de tool aan te zetten. Dit kan vanaf een euro per dag.
In mijn branche "Googlen" mensen toch niet?
In iedere branche op de wereld, op ieder moment in de tijd starten nieuwe mensen op nieuwe functies en/of gaan mensen op zoek naar bedrijven die ze nog niet kennen. Op deze momenten gaan mensen naar Google en zoeken ze naar bedrijven zoals die van jou.
Hoeveel kost de tool?
De tool heeft een fee van 40% die we vastzetten als het budget boven de 1.000,- per maand komt. Dit is flink goedkoper in verhouding met het inschakelen van een bureau. Een voorbeeld: bij € 300,- maandelijks Google Ads budget en met een uur per week werk van een consultant kost dit 4 * € 110,- = € 440 ,- per maand. De tool kost in deze situatie (€ 300,- / 60 * 100) - € 300,- = € 200,- dus zo'n € 240,- goedkoper.
Hoeveel tijd kost het me?
We snappen dat je geen tijd hebt om je bezig te houden met adverteren. Daarom zorgen we dat na het aanmaken van een account alles vanzelf gaat. Onze algoritmes kunnen alles voor je beslissen, maar het is ook mogelijk om in te loggen en zelf nog invloed uit te oefenen op bijvoorbeeld zoekwoorden waar de algoritmes op adverteren.
Gebruikt niet iedereen adblockers?
Bedrijven en consumenten die adblockers hebben betaal je ook niet voor, het gaat juist nog om de bedrijven en consumenten die zoeken en nog wel klikken. Een vergelijking die hier te maken is het stoppen met folders sturen omdat een gedeelte van de mensen een "nee nee" sticker heeft. Hiermee worden mensen uitgesloten die nog wel folders ontvangen en waar het nog effectief is.
Moeten we een Google bedrijven account aanmaken?
Nee, dit is niet nodig.